//
citești...
Evenimente, Grupul de Lucru pe Training, Stiri

Let Your Imagination Fly!

În cadrul Conferinței Internaționale a Bibliotecarilor TraineriTraining în biblioteca publică – creativitate, inovație și sustenabilitate, ce se va desfășura la Predeal (10-12 decembrie 2012), ne-am  propus să organizăm o sesiune sub forma unui  Târg de idei, în care să surprindem impactul training-ului din biblioteca publică românească asupra comunității locale și să oferim oportunitatea fiecărei biblioteci județene să își prezinte activitățile din Centrele de Formare, prin realizarea și prezentarea unor materiale de informare și promovare, la nivelul fiecărei regiuni.

Prin acest Târg de idei ne dorim să punem în valoare realizările Centrelor de Formare din bibliotecile județene din fiecare regiune, să facilităm schimbul de informații și bune practici între trainerii bibliotecari și, nu în ultimul rând, să arătăm tuturor transformarea bibliotecii publice într-un spațiu al educației permanente prin training.

Și, pentru că în toate bibliotecile județene din țară s-au derulat până acum zeci de cursuri de formare a bibliotecarilor sau oamenilor care au vrut să învețe altfel prin bibliotecă, vom crea 7 povești digitale regionale. Va fi invitația către cele 7 standuri expoziționale de la acest târg de idei, unde se vor împărtăși experiențele de formare la care au fost conectați copiii, adolescenții și adulții – prin BIBLIOTECA PUBLICĂ.

Vom avea adevărate povești de succes, postere, fluturași, pliante, bannere, materiale de informare și documentare, cursuri/resurse/oportunități de formare continuă pentru traineri sau cursuri organizate în parteneriat cu alte organizații.

Interacțiune! Comunicare! Inovație! Puse laolaltă, vor construi o comunitate puternică a trainerilor bibliotecari din România pentru că doar lucrând în echipă vom celebra spiritul comunității și vom transforma biblioteca în acel spațiu uimitor unde oamenii învață, se inspiră și se implică.

Ne vom lăsa imaginația să zboare și, alături de coordonatorii regionali pe training ai Fundației IREX, vom spune tuturor cea mai frumoasă poveste a noastră din acest an – Conferința Internațională a Bibliotecarilor Traineri.

Reclame

Despre Margareta Tatarus

Coordonatorul Sectiei pentru Copii si Tineret - Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 41,659 hits
noiembrie 2012
L M M J V S D
« oct.   ian. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: